Валентин Христов получи от Георг Спартански символичния ключ на Плевен – снимки

10.11.2023 13:07

На тържествено заседание днес, 10 ноември /петък/, новоизбраните представители на местната власт на община Плевен – Общински съвет с избрани 41 общински съветници, кмет на Общината и кметове на кметства, встъпиха официално в длъжност. Заседанието бе от 11,00 часа в зала „Плевен“, водено от областния управител Виолета Иеремиева.

Новите 41 общински съветници в състава на Общински съвет – Плевен, новоизбраният кмет на Общината д-р Валентин Христов и избраните кметове на кметства за Мандат 2023 – 2027 г. положиха  клетва: „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите в общината и да работя за тяхното благоденствие.“ Последва подписване и на клетвените листове.

Новият кмет на община Плевен – Валентин Христов, получи от своя предшественик и два мандата кмет Георг Спартански символичния ключ на града и кметската огърлица, с пожелание за силен и успешен мандат. Кметът Христов пое ангажимента да работи с всички съветници и с гражданите за просперитета на града и Общината.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: