Лаборатория Бодимед стартира кампания за профилактика и проследяване състоянието на диагностицирани с диабет пациенти

08.11.2023 12:09

По случай Световния ден за борба с диабета – 14 ноември, лаборатория Бодимед стартира кампания за профилактика и проследяване състоянието на диагностицирани с диабет пациенти. В рамките на кампанията до края на 2023г. можете да се възползвате еднократно от безплатно изследване на глюкоза и 50% намаление на цената на гликиран хемоглобин (важи при пакетно изследване на тези два параметъра).

Заповядайте в лабораторията ни на адрес: ул. “Гренадерска” 119 (до Кауфланд)

1 от 10 възрастни в света има диабет. Над 90 % от тях са с диабет тип 2. Близо половината от тях все още не са диагностицирани.

В много случаи диабет тип 2 и неговите усложнения могат да бъдат забавени или предотвратени чрез поддържане на здравословни навици. Когато не бъде открит и лекуван рано, диабетът може да доведе до сериозни и потенциално животозастрашаващи усложнения.

За хората, изложени на риск от диабет тип 2, е важно да знаят какво да направят, за да подпомогнат превенцията, ранното диагностициране и навременното лечение.

За хората, живеещи с диабет, осведомеността и достъпът до правилната информация и най-добрите налични лекарства са от жизненоважно значение за забавяне или предотвратяване на усложненията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: