Кметът на Община Левски и съветниците положиха тържествена клетва на Архангеловден – снимки

08.11.2023 16:16

Днес, на един от най-големите християнски празници – Архангеловден, Областният управител на област Плевен Виолета Иеремиева откри церемонията за полагане на клетва от новоизбраните 17 общински съветници, кмет на Община Левски Любка Александрова и кметове на 10-те кметства в общината.

Да спазват конституцията и законите на страната и в действията си да се ръководят от интересите на хората, се заклеха представителите на местната власт в община Левски.

В изпълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация, съгласно заповед на областния управител на област Плевен – Виолета Иеремиева, днес новоизбраните общински съветници , кмет на Община Левски и кметове на кметства положиха клетва, подписаха клетвен лист и встъпиха официално в длъжност.

Любка Александрова, първата жена кмет на община Левски, спечелила за четвърти път доверието на избирателите, поздрави всички, на които са гласували доверие избирателите. Пожела усещането, което изпитват в този ден, да носят в сърцата си до края на мандата.

Любка Александрова: „Хората много ясно показаха, какво искат, за какво мечтаят в многобройните срещи и е време за същинската работа, за да може да сбъднем тези очаквания, да оправдаем доверието и ги направим по-щастливи през следващите четири години…Нека заедно бъдем успешни, за да сме полезни.Това е смисълът на нашия успех …да направим заедно хората по-щастливи…”

Първото заседание на Об С- Левски по традиция откри  най-възрастният общински съветник – Дочко Дочев, и поздрави новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства. Пожела успех и целесъобразна дейност на всички в името на обществото.

За председател на Об С –Левски беше избран д-р Галин Грозданов, който подчерта, че това да е председател на Об С – Левски не е самоцел , а желание, всички заедно да работят за доброто на гражданите в града и в общината, която обичат.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: