Кметът на Община Долни Дъбник и съветниците положиха тържествена клетва – снимки

08.11.2023 15:56
На 7.11.2023 г., в присъствието на Заместник областния управител на Областна администрация Плевен г-н Александър Йотков, тържествена клетва положиха новоизбраният кмет на община Долни Дъбник , кметовете на населените места в общината и съветниците от Общински съвет Долни Дъбник за мандат 2023-2027 година, с което официално встъпиха в длъжност.
Първото заседанието по традиция беше водено от най-възрастния от новоизбраните съветници – г-жа Юлия Начева, която следвайки разпоредбите на Закона за местно самоуправление и местна администрация проведе избор на председател на общински съвет. След тайно гласуване и пълно мнозинство за председател на Общински съвет – Долни Дъбник беше избран г-н Иван Йотов.
Общинските съветници в Долни Дъбник са общо 17, като седем от тях са от БЗНС, четирима представители има МК “БСП за България/БСП/ВМРО-БНД/ИТН”, трима представители има ГЕРБ, двама от „ВЪЗРАЖДАНЕ“ и един от ДПС.
Кмет на община Долни Дъбник за втори мандат е г-н Иван Ветов, който освен категоричното доверие на своите съграждани получи символите на властта – кметската огърлица и символичният ключ на общината.
В свое обръщение към жителите на Община Долни Дъбник кмета Иван Ветов изрази благодарност и благопожелания за здраве и успех:
Уважаеми съграждани!
Благодаря Ви за огромната подкрепа!
Заедно бяхме през изминалите години!
Заедно – през изминалите дни!
Заедно споделяхме трудностите и успехите!
Заедно сме и сега!
Аз и моят екип ще продължим да работим за Вас, както е било до сега, дори и повече!
Желая на Вас, на Вашите семейства и всички Ваши близки да сте здрави, успешни и отговорни!
С уважение,
Иван Ветов
#тагове:

НАЙ-НОВИ: