Днес Факултет „Обществено здраве“ на МУ-Плевен дипломира тържествено Випуск 2023

03.11.2023 6:49

Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) и Факултетът по обществено здраве организират тържествена церемония по дипломиране на Випуск 2023 днес, 3 ноември 2023 г., в 11:00 ч, в зала „Магнум“ на Втора клинична база. Част от випуска са първите бакалаври, дипломирани в специалност „Социални дейности в здравеопазването“.

Дипломи за завършено висше образование ще получат общо 63 абсолвенти, от които 45 бакалаври от специалностите „Медицинска рехабилитация и ергоперапия“, „Социални дейности в здравеопазването“ и „Опазване и контрол на общественото здраве“ и 18 магистри по „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“ и „Управление на здравните грижи“. Те ще бъдат приветствани от Академичното Ръководство и гостите на събитието. Отговор на приветствията ще поднесе отличникът на випуска – Цветомира Велковска, бакалавър от специалност „Социални дейности в здравеопазването“.

Абсолвентите, техните близки и гостите на събитието ще бъдат поздравени от Танцовия състав на МУ-Плевен с ръководител Джейлян Демирев и от Разал Мохамед, студент по медицина от Индия, млад талант и участник в студентския фестивал Ден на народите 2023.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: