Децата на Левски участваха в тематична беседа и викторина, организирана от ЦОП Левски

03.11.2023 8:13

В деня на народните будители отдаваме почит към всички книжовници, просветители и борци за национално освобождение. Днес повече от всякога България се нуждае от своите будители. Да ги търсим, да ги пазим и да ги подкрепяме по нелекия им път!

Децата на Левски участваха в тематична беседа и викторина, организирана от екипът на ЦОП Левски, част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ. Инициативата се реализира край спортния комплекс в Левски, като съпътстващо събитие на засаждането на брези с благотворителна кауза, организирано от Супермаркети Абсолют+. Благородната инициатива е за събиране на средства за изграждане на така очакваната скулптурна композиция „Земляците“, посветена на Георги Парцалев, Григор Вачков и Дончо Цончев.

Вярваме, че когато сме обединени от желание за развитие и създаване на по-уютна и вдъхновяваща градска среда, можем да постигнем всичко. Всяко дърво, което засадим, ще носи надежда и вяра във възможностите за бъдещето ни. Вярваме, че децата са бъдещето ни и ако те са по-информирани, по-активни и част от процеса на засаждане на нови гори, то бъдещето ще е по-отговорно, по-грижовно и по-чисто!

Защото ние правим света, в който живеем! Защото заедно можем да го направим такъв какъвто го желаем – по-красив, по-зелен, по-чист!

Това информират от Център за обществена подкрепа/ЦОП/ – Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: