Звездите на българския биатлон Милена Тодорова и Владимир Илиев избраха ,Мама и Аз’ за раждането на първата си рожба

02.11.2023 13:50

rpt

Най-добрите български биатлонисти Милена Тодорова и Владимир Илиев – двойка в биатлона и живота, станаха родители на прекрасно момиченце. За един от най-важните моменти в живота им двамата избраха да се доверят на най-новата клиника за майчино и детско здраве в страната ,Мама и Аз’ в Плевен. Малката госпожица е проплакала на 30 октомври в 9:50 ч. и е с мерки 49 см и 2970 гр. Екипът, водил раждането, е в състав акушер-гинекологът д-р Иво Петракиев, акушер-гинекологът д-р Мажед Алкара, заедно с неонатологичен и анестезиологичен екип.

Милена и Владо са заедно от няколко години и това е първата им рожба. „Избрахме името Ивайла. Щастливи сме и благодарни за чудото, което ни се случи. Благодарим на целия екип на ,Мама и Аз’ за професионализма и човешкото отношение, на д-р Петракиев, който бе неотлъчно до мен през цялата ми бременност и ме подкрепяше. Благодарение на тези хора и на техните грижи бях спокойна за раждането. По стечение на обстоятелствата това е първото ми влизане в болница, но хората тук и обстановката в клиниката те карат да се чувстваш сякаш си си вкъщи. За мен беше изключително важно да имам доверие в специалистите, намерих го в ,Мама и Аз’“, споделя ден след щастливото събитие Милена.

rpt

„Благодаря, любов! Направи ме най-щастливия баща на това прекрасно момиченце!!! Обичам ви“, написа таткото Владимир на страницата си във Фейсбук. И той, и Милена си пожелават малката Ивайла да расте здрава, щастлива и обградена с много любов: „Надяваме се, като порасне, да обича спорта като нас. Ние, като родители, със сигурност ще я възпитаваме в този дух.“

Милена Тодорова е световен вицешампион за девойки, а Владимир Илиев – световен вице и европейски шампион по биатлон, както и световен шампион по летен биатлон при мъжете.

,Мама и Аз’ е първата от 55 години насам специално новопостроена клиника за майчино и детско здраве у нас. Клиниката отвори врати в Плевен на 1 юни тази година. Все повече бъдещи майки от страната и чужбина избират да родят именно тук. Само за четири месеца 110 бебета са поели своята първа глътка въздух в ,Мама и Аз’. Гордост за клиниката е и отделението по неонатология – едно от най-добрите в страната, както и лабораторията по медицинска генетика.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: