Каракачанов: Изборът е между Спартански и кандидата на ГЕРБ и ДПС

01.11.2023 12:59

Купен вот и политически натиск, това очаква да се случи на балотажа на местните избори за кмет на Община Плевен почетният председател на ВМРО-БНД и бивш народен представител от Плевенски район Красимир Каракачанов.

„За някои хора вземането на властта в Плевен не е в името на гражданите, а в името на техните политически интереси. Сега изборът е много прост: между кандидата на ГЕРБ и ДПС, и сегашния кмет Спартански. И тук трябва да си отговорим на няколко въпроса – въпреки всички критики към Спартански, хората го познават и знаят, какво може и какво не. А от другата страна е един кандидат на ГЕРБ, който е добър лекар, но трябва да е ясно, че зад него стоят корпоративните интереси на няколко местни играчи от ГЕРБ и интересите на ДПС.

Вече е договорено, че ако ГЕРБ спечели, ДПС ще имат заместник кмет по строителството, общинските фирми ще бъдат в ръцете на ДПС, и на практика, може да очаквате завръщането на Осман паша 145 години след Освобождението на Плевен. Това е! Нещата са повече от ясни. Хората трябва да избират между тези две възможности.“, това заяви Красимир Каракачанов в Плевен.

И още: Кандидатът, който ние бяхме издигнали, беше най-подходящият, но ниската избирателна активност изигра лоша шега на всички. С всички тия машинации около машини, хартиени бюлетини и т.н. се стигна до нея, а тя облагодетелства купения вот и твърдите електорати, и поради тая причина нашият кандидат Александър Николов не стигна до балотаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: