С д-р Валентин Христов кмет на Плевен няма да говорим за едни и същи проблеми от избори на избори

25.10.2023 17:47

„В рамките на кампанията обиколих Плевен, кварталите и селата. Хората с тъга ми споделят, че проблемите и въпросите, които поставят на мен, ги поставят на вниманието на Общината от години. И нищо. Това е много тъжно и жалко. Защото Плевен има огромен потенциал за развитие, а това нищоправене го спира. Като стана кмет на Плевен, няма да говорим за едни и същи проблеми от избори на избори“, категоричен е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

Преди дни, кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ използваха хубавото време и реновираха градинката пред Екзакта Медика на ул. „Христо Ясенов“ в Плевен. Укрепиха счупените пейки и ги боядисаха.

„Тази градинка стои разбита от много години. На колегите им отне около 3 часа работа, за да я освежат. Нещо, което може да се свърши за 3 часа, Общината не може да го свърши един мандат, втори мандат… Защо? Това не е управление с грижа за хората“, заяви Христов.

Междублоковите пространства са в трагично състояние – мръсни, непочистени, с по метър трева. Никаква грижа. С години стоят така. Пълно безхаберие.

Като стана кмет, това ще се промени. Ще работим здраво от първия ден и няма да си говорим за едни и същи проблеми от избори на избори, увери кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен д-р Валентин Христов.

Градът ни ще бъде чист, приветлив и приятен за живот, добави Христов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: