Как ще изглежда Община Червен бряг при втори мандат на д-р Цветан Костадинов

25.10.2023 15:28

„В първия мандат стабилизирахме финансово общината, променихме модела на управление и реализирахме много стратегически проекти, които повишиха жизнената среда и качеството на живот в общината. През втория мандат ще надграждаме с още много дейности в сферите образование, здравеопазване, инфраструктура, социални дейности, сигурност, култура и спорт“, заяви кметът на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов.

Костадинов подчерта, че от изключителна важност за него и екипа му е участието на гражданите в управлението на Община Червен бряг. За това първата стъпка към новия мандат ще бъде провеждането на анкета за определяне подредбата на бъдещите приоритети за развитието на общината.

Анкетата ще даде възможност на гражданите да окажат влияние върху плановете за развитие на собствената ни община. Събраните данни от това допитване ще бъдат анализирани и резултатите ще бъдат използвани за основа на изготвянето на новата общинска стратегия, определяща бъдещето развитие на Община Червен бряг, обясни Костадинов.

Той представи стратегическите приоритети за Община Червен бряг, по които заедно с неговия екип ще продължи да работи според важността, която гражданите на Община Червен бряг ще определят за мандат 2023-2027 чрез анкетата:

ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА И СПОРТ

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ

ИНФРАСТРУКТУРА И ИНВЕСТИЦИОННА ПОЛИТИКА

ЕКОЛОГИЯ И ТУРИЗЪМ

ОБЩЕСТВЕН РЕД И СИГУРНОСТ

Информация: Предизборен щаб

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: