Знакови лица на ГЕРБ дойдоха в Плевен и подкрепиха д-р Валентин Христов

24.10.2023 18:26

Знакови лица на ГЕРБ дойдоха в Плевен, подкрепиха д-р Валентин Христов и се ангажираха с решаване проблемите на града

Действащи депутати от ГЕРБ и бивши министри в правителствата на Бойко Борисов пристигнаха днес в Плевен, за да засвидетелстват подкрепата си към кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Плевен д-р Валентин Христов и да поемат ангажимент към плевенчани, съвместно с д-р Христов като кмет, за решаване на най-наболелите проблеми на града.

Николай Нанков, Младен Маринов, Тома Биков, Пламен Тачев и Валери Лачовски заявиха на пресконференция в БТА, че партия ГЕРБ и парламентарната група категорично застават зад управленската програма на д-р Христов и чрез механизмите на бюджета са гарант за нейното реализиране.

Народният представител и бивш регионален министър Николай Нанков даде конкретни решения на проблемите с водата, обходния път и Хемус. Той, също така, добави, че там, където има кметове на ГЕРБ и добър синхрон между местна, законодателна и изпълнителна власт, такива проблеми отдавна няма и с подкрепата на ГЕРБ са решени.

Тома Биков – като председател на Комисията по култура в парламента, увери, че ще работи съвместно с д-р Валентин Христов за повече щатни бройки на читалищата.

Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов подкрепи концепцията на кандидата ни за кмет д-р Христов за подобряване на сигурността в Плевен.

„С безпартиен кмет нито един стратегически проблем на Плевен не може да бъде решен. Тези проблеми изискват финансиране от държавата, а ние сме хората, които участваме в комисиите в парламента, изготвянето и приемането на държавния бюджет. Ние сме гарант, че тези проекти ще бъдат вкарани в бюджета. Но без връзката кмет-законодателна-изпълнителна власт, това би било много трудно. За това нека гласуваме с номер 7 за д-р Валентин Христов“, заявиха народните представители на ГЕРБ от Плевен Пламен Тачев и Валери Лачовски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: