Когато бебето е вече у дома – тема на новото издание на Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ на 27 октомври

20.10.2023 15:29

Бременността е зад гърба Ви, раждането е преминало и вече сте у дома с новороденото. При повечето родители в този момент изникват хиляди въпроси и един от първите е: „Ами сега?“.

Темата за първите дни на новороденото у дома, както и отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с първите крачки в приключението, наречена родителство, са акцента в октомврийското издание на Училището за бъдещи родители, организирано от Клиниката за майчино и детско здраве ,Мама и Аз’. Традиционно Училището ще бъде предшествано от Дни на отворените врати – половин час преди началото на лекцията бъдещите майки и татковци имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс.

Поредното издание на Училището за бъдещи родители е на 27 октомври /петък/, начало – 11,00 ч., инициативата „Дни на отворените врати“ е от 10,30 ч. Така и този месец бъдещите майки и татковци ще имат възможност да се запознаят на място с условията и специалистите в Родилния комплекс.

Желаещите да се включат в инициативата на ,Мама и Аз’ е необходимо единствено да се запишат предварително на тел.: 064 678-400.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: