Рисунка на плевенчанката Вяра Кръстева стана бранд на благородна кампания

17.10.2023 15:59

Бихме искали да представим на Вашето внимание една добра новина, свързана с нашата общност – родители на деца с увреждания на брахиалния плексус и една специална инициатива, която заслужава внимание от обществото.

Нашите кампании са насочени към повишаване на осведомеността, относно диагнозата увреждания на брахиалния плексус (т. нар. акушерска парализа) и подпомагане на лечението на лица, страдащи от нея. Това споделят за Плевен за Плевен от фондация „За нашето бъдеще“.

От скоро организацията разпространява продукти с Кауза, създадени с рисунката на плевенчанката Вяра Кръстева, която също е получила увреждания на брахиалния плексус по време на раждане. За повече информация: https://znb.bg/produkti-s-kauza-vyara/

АЛ ТАКС КЪНСЪЛТИНГ ООД от град Плевен предприе невероятна и вдъхновяваща стъпка, като подкрепи нашата кауза, свързана с повишаване на осведомеността за увреждания на брахиалния плексус, информират от фондация „За нашето бъдеще“. Те облякоха тениски с Кауза с дизайн – рисунката на Вяра Кръстева по повод Седмицата за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус. Сред екипа на фирмата е и майката на Вяра Кръстева – Мая Докова, информират от фондацията.

Споделяйки тази новина с обществото, ние можем да повишим осведомеността за този важен здравословен проблем и да подкрепим усилията на децата с увреждания на брахиалния плексус.

Тяхната история е не само вдъхновяваща, но и показателна за това, как дори малките жестове могат да променят живота на хора и да насърчат повече хора да се включат в подобни инициативи.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: