Фънки ,Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и други с щура комедия в Плевен

03.10.2023 7:43

Разбиваща от смях комедия ще се играе в гр. Плевен на 19.10. от 19.00ч в Читалище „Съгласие”

„Веселата карета” – ХИТ комедия, в която ще видите на живо повелителят на изпълнителите от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – Фънки, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите е един забавен и великодушен човек!

Заедно с  Фънки  идват и големите комици на българските сцени: Мая Бежанска, която в този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничавия герой под прикритата си сериозност ще направи вечерта ви незабравима!

Те ще си партнират още с актьорите  Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и ще ви накарат  да ходите по небето от смях.

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айран Мейдан”….

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща от смях. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва никога!

Билети на каста на читалището и в Ивентим БГ.

Тел.: 0895 807 777

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: