С кандидат за кмет и пълна листа ще участва в изборите Коалиция „Заедно за силна община“ в Плевен

26.09.2023 15:44

С пълна листа за общински съветници и кандидат за кмет на Община Плевен се включва в надпреварата на местните избори Коалиция „Заедно за силна община“. Това стана ясно днес на пресконференция в клуба на БТА в Плевен.

Владислав Николов е кандидат за кмет на община Плевен, излъчен от Коалицията. Той бе представен като човек с богата биография на професионалист, политик и общественик. Кариерата му започва като инспектор по приходите в Националната агенция за приходите (НАП), след което е административен директор във „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) – Плевен, директор на Инспекция по труда в града, бил е и народен представител в три поредни парламента. В момента е финансов мениджър в частна компания.

Превръщането на Плевен в модерен европейски град чрез подобряване на инфраструктурата както в общинския център, така и в малките населени места; модернизиране на спортната инфраструктура и увеличаване на бюджета за спорт; подобряване на транспортната свързаност в малките населени места чрез екологичен транспорт; оптимизиране работата на общинската администрация и общинските дружества са част от основните приоритети на кандидата на кмет на Община Плевен от Коалиция „Заедно за силна община“.

При съставяне на листата сме се опитали да има баланс между познати обществени фигури, общински съветници с опит и нови лица, които ще дадат свежест в политиката, каза Владислав Николов. Сред кандидатите за общински съветници се Петя Василева – заместник-председател на Общински съвет и познатите със своята активност общински съветници Йордан Грижов и Христослав Михайлов.

Предизборната кампания на „Заедно за силна община“ ще бъде с позитивни послания към избирателите и мотивация за промени в управлението на Плевен и общината. Коалицията издига и 10 кандидати за кметове на малки населени места в Община Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: