Доктор Валентин Христов е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Плевен

26.09.2023 11:46

ГЕРБ регистрира в ОИК – Плевен листата си за общински съветници и за кметове на населени места за предстоящите местни избори на 29 октомври

Кандидатът за кмет на Плевен и водач на листата на ГЕРБ доктор Валентин Христов,  общинският ръководител на партията Емил Инджиян и първите няколко кандидата от списъка за местния парламент внесоха документите в Общинската избирателна комисия ГЕРБ издига за водач на листата и за кмет на гр. Плевен  доктор Валентин Христов, добре познат на плевенчани като един от водещите специалисти по инвазивна кардиология, с над 16 години опит в областта. Доктор Христов беше и кандидат за народен представител от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС на парламентарните избори през април.

„Листата е много балансирана – със силни личности, които вярвам  ще спечелят доверието на хората. Ще заложим на изцяло позитивна кампания, в която ще предложим на гражданите решения и нова визия за развитието на нашия град. Влизам в това състезание с дълбоката убеденост, че Плевен има нужда от качествено ново управление!“, коментира пред журналисти кандидатът за кмет доктор Валентин Христов.

В надпреварата за местния вот влизат както познати лица, които вече имат опит в политиката, така и нови имена. Председателят на предизборния щаб на структурата Илиян Данов заяви, че на 1 октомври (неделя) организацията ще открие официално кампанията си за местните избори.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: