Александър Николов и МК „Алтернативата на гражданите“ внесоха документи за регистрация в изборите  

26.09.2023 11:39

Кандидатът за кмет Александър Николов, представители на местната коалиация „Алтернативата на гражданите“ и кандидати от листата за общински съветници, внесоха документите за регистрация, за участие в местните избори на 29 октомври.

„Градът и общината са в застой. Тук от години нищо не се случва. Мърсотията, бездомните кучета, липсата на нормална инфраструктура са станали ежедневие за хората. Стига толкова! Време е г-н Спартански да си ходи. Аз и моят екип имаме решения на проблемите, знаем какво трябва да се направи за Плевен и за селата в общината, и можем да го направим. Работата „на парче“ приключи, оправданията, че някой друг е виновен, също. Време е за истинска работа. Ние сме хората, които имат решенията, опита и контактите, за да я свършим. Ние сме Алтернативата на гражданите и се регистрираме с пълна листа за общински съветници и с кандидати за кметове на кметства в села от общината.“ Това каза Александър Николов на влизане в Общинската избирателна комисия и допълни, че програмата с решения и цялата листа с кандидати ще бъде представена на 1-ви октомври, от 10.00 часа в местността „Кайлъка“.

Заедно с Александър Николов бяха д-р Калин Поповски – кандидат за общински съветник и представител на МК „Алтернативата на гражданите“, арх. Стефан Нешев, Невин Исмаилова, Калоян Къдрийски, Красимир Цанков, Антоанета Петкова, Върбан Върбанов, Георги Георгиев и Светослав Доков, също кандидати за общински съветници.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: