Александър Николов: Днес е времето на лидерите, които знаят как да обединяват!

22.09.2023 13:34

Кандидатът за кмет на Плевен Александър Николов: Днес е времето на лидерите, които знаят как да обединяват и пазят националната независимост

Кандидатът за кмет Александър Николов поднесе цветя и венци пред паметната плоча на площад „Стефан Стамболов“, паметника на Дойранската епопея и Вечния огън в Деня на независимостта на България. Заедно със  съмишленици от Местна коалиция „Алтернативата на гражданите“, той се поклони пред паметта на нашите деди и засвидетелства уважение към подвига на борците за свобода.

„Независимостта не е дар от миналото. Тя е резултат на борба за свобода, резултат от усилията на много родолюбци, които са пожертвали себе си в името на това да я има България“, каза Николов. Той подчерта, че днес е от изключителна важност да си спомним и защитаваме идеалите на нашите предци. „Свободата трябва да се отстоява всеки ден. Само обединени можем да пазим своята независимост, своите принципи и своята вяра, че България ще пребъде днес и във вековете“, заяви Александър Николов. Той подчерта, че вече е дошло времето на новите политици, които знаят как да обединяват с идеи хората, а не да разединяват. „Време е  за лидерите, които пазят националната независимост. Време е да бъдем общност от граждани, които създават, които вървят заедно, които имат цели и които отстояват ценностите“, допълни той.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: