Кметът на Община Червен бряг бе отличен в конкурса “Кмет на годината”

20.09.2023 8:24
Д-р Цветан Костадинов бе отличен в конкурса “Кмет на годината”. Призовете от Националния конкурс на Kmeta.bg бяха връчени на тържествена церемония днес, 19 септември 2023 г., в столичния хотел Маринела.
За 11-а поредна година Kmeta.bg връчва отличията „Кмет на годината“, които се присъждат след онлайн гласуване, протекло на платформата Kmetnagodinata.bg от 1 до 14 септември, в което можеха да участват всички български граждани. Близо 140 000 души дадоха своя вот и избраха победителите, които в това издание кметовете можеха да бъдат оценявани за работата си през целия мандат от 2019 г. до 2023 г. – традиционно в година на избори за местна власт оценката на хората обхваща изтеклите 4 години.
Кметът на Червен бряг стана победител в технологичната категория “Смарт Сити” за средна община.
Грамотата бе връчена от министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева и главният изпълнителен директор на Виваком Николай Андреев.
Д-р Цветан Костадинов сърдечно благодари на всички, гласували му това доверие и подчерта, че спокойствието и сигурността на гражданите са категоричен приоритет и се полагат много усилия в тази посока.
На територията на Община Червен бряг вече има над 70 камери, като амбицията на кмета Костадинов е постепенно разширяване на виденаблюдението в цялата община. Особено на местата, където се констатира концентрация на инциденти.
Това информират от Община Червен бряг.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: