Деца, родители, учители и персонал от ДГ „Слънце” се включиха в най-мащабната доброволческа акция – снимки

18.09.2023 9:14

На 16 септември деца, родители, учители и персонал от ДГ „Слънце” и яслата се включиха в най-мащабната доброволческа акция „Да изчистим България заедно“.

Децата от филиалните групи в град Левски почистиха  своите пролетни градинки от плевели и изсъхнали растения. Малките градинари оформиха нови цветни лехи, в които заедно с учителките засадиха здравец. Така двора на ДГ „Слънце“ филиал Левски отново стана зелен, приветлив и красив.

Тази година инициативата „Да изчистим България заедно“ се проведе под надслов „ГОТОВИ СМЕ!“ и е насочена към усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. Именно най-малките жители поведоха страната ни по пътя към опазването и отговорното отношение към природата, рамо до рамо със своите родители, приятели и всички нас.

Нашата акция беше под наслов „Заедно за по-добро бъдеще” и е част от План за работа със семейството” и дейност по проект на Еразъм+.

С  ентусиазъм, малки и големи почистихме пространствата около детската градина, а в двора разработихме места за цветни градинки и засадихме храсти, подарени от родителите на първия учебен ден.

Благодарим Ви, деца и родители! ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ ЗАЕДНО МОЖЕМ!

Това информират от ДГ „Слънце”, гр. Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: