Данаил Раденцов е кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен

18.09.2023 15:54

Данаил Раденцов е кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен. Това съобщи на пресконференция в клуба на БТА народният представител от партията от 15 МИР Плевен Ивелин Първанов.

„За мен гласуваното доверие на колегите от партията е голяма чест и огромна отговорност. Познавам проблемите на плевенчани – те са и мои проблеми. Имаме готова програма и заедно с екипа ми ще предложим правилните решения на проблемите в Община Плевен.“, заяви Данаил Раденцов.

Кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен е 40-годишен, семеен, с три деца. Той е икономист и дългогодишен мениджър във фармацевтични компании. Има задълбочени интереси в спорта и туризма.

В листата на кандидатите за общински съветници в Плевен влизат млади, семейни, образовани хора, избрали да живеят и развиват своите кариери тук. Сред тях са Захари Дончев – икономист, заемал различни мениджърски позиции в областта на производството и търговията в големи компании в Област Плевен; Виктория Мучанова – докторант в сферата на софтуерно инженерство и  с научни изследвания, свързани със запазване на културно-историческото наследство на страната чрез дигитализация; Кирил Тодоров – работи в голяма индустриална компания; Мария Бохотлиева – магистър по здравен мениджмънт и други.

На пресконференцията кандидатът на ПП Възраждане за кмет на Община Плевен Данаил Раденцов изложи 6 основни приоритета от програмата за ПП Възраждане за развитие на града и малките населени места. Те са свързани с осигуряването на инвестиции, възраждането на туризма в региона, акцент върху масовия спорт и спортната инфраструктура, обществения ред и сигурност, облагородяването на градската среда, образованието и читалищните дейности.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: