Колективът на ПГМЕТ създаде приветлива среда за работа в бившето училище „Н. Вапцаров“ – снимки

16.09.2023 14:57

Ръководен от националната инициатива „Да изчистим България заедно“, колективът на ПГМЕТ – Плевен цял месец активно се труди, за да създаде приветлива среда за работа в бившето училище „Никола Йонков Вапцаров“. Сплотеност, упоритост, творчество и желание бяха опорните точки на един сърдечен и отговорен колектив, който успя за краткото време, с което разполагаше, да вдъхне живот на училищна сграда, която е в спомените на поколения граждани на Плевен.

Имахме подкрепата и на част от нашите настоящи възпитаници, които също помогнаха в моменти, в които имахме нужда от повече работна сила.  Когато нещо се прави с любов, отговорност и от сърце – резултатът е налице!, сподели за Плевен за Плевен инж. Цветелина Стойкова, директор на ПГМЕТ –  Плевен

Припомняме, че с решение на Общински съвет – Плевен бившата учебна база на закритото ОУ „Никола Й. Bапцаров“ бе предоставена временно за управление на ПГ по механоелектротехника в града във връзка с предстоящите ремонтни дейности по проект в действащото учебно заведение.

ПГМЕТ е одобрена за финансиране по проект „Обновяване и модернизация на регионалната образователна инфраструктура, чрез подобряване на материално-техническата база на 14 държавни професионални гимназии в системата на МОН в областите Видин, Враца, Монтана и Плевен“, по ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г. за цялостен ремонт на училището.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: