Инж. Сашо Радоловски с Програма за управление и развитие на Община Плевен

16.09.2023 12:50

„Подкрепяме кандидатурата на инж. Сашо Радоловски за кмет на Община Плевен и листата с кандидати за общински съветници от ПП „Консервативна България“, заяви днес на пресконференция в клуба на БТА Борис Ячев – председател на партията, която е наследник на НФСБ. На местните избори ПП „Консервативна България“ ще има кандидати за кметове и в малките населени места в Община Плевен.

Според лидера на партията инж. Сашо Радоловски е подготвен човек, който познава в детайли проблемите в града и селата, знае как да ги реши и разполага с готов екип от професионалисти с експертиза и опит.

Инж. Сашо Радоловски ще бъде и водач на листата за общински съветници на ПП „Консервативна България“ за Община Плевен. В нея влизат още областният координатор и член на Националния изпълнителен комитет на партията Николай Иванчев – икономист и преподавател, Мариян Лазаров – магистър по управление на международни проекти и консултант строителен надзор, Тихомир Петров – агроном и главен технолог, Константин Стоянов – специалист по лека атлетика, Димитринка Христова – икономист, магистър по управление на бизнес проекти, Стефан Събев – рехабилитатор-ерготерапевт, Денислава Горанова – медицински рехабилитатор и др.

„Ще водя позитивна кампания с публични прояви и с акцент на срещите с хората в кварталите на града и в малките населени места. Готов съм и призовавам останалите кандидати за кметове на публичен дебат по конкретни теми, визия за община Плевен и конкретни предложения за решаване на проблемите.“, заяви на пресконференцията инж. Сашо Радоловски. Кандидатът за кмет на Община Плевен е разработил с екипа си Програма за управление и развитие, която съдържа конкретни, обосновани и прагматични идеи в секторните политики – транспорт, екология, регионално развитие, сигурност и обществен ред, култура, образование, регионални развитие, здравеопазване, спорт и младежки дейности.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: