ПП-ДБ издига Наталия Цанева за кандидат за кмет на община Плевен

15.09.2023 16:39

Коалицията ПП-ДБ издига Наталия Цанева за кандидат за кмет на община Плевен. Наталия Цанева е била два пъти кандидат за народен представител от ПП „Продължаваме Промяната“. Това информира Людмил Софрониев, Областен координатор – регион Плевен.

Аз съм Наталия Цанева – кандидатът за кмет на Община Плевен от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“.
Родена съм и живея в град Плевен заедно със съпруга си и двете ни деца. На 48 години съм. Средното си образование завърших в Математическа гимназия „Гео Милев” – гр. Плевен, а висшето – в Стопанска академия „Д. А. Ценов” – гр. Свищов. Магистър съм по „Счетоводство и контрол”.
Имам 25-годишен професионален опит като финансист и счетоводител. Управлявам една от най-успешните счетоводни кантори в град Плевен. Участвам активно в разработването и управлението на редица проекти по европейски оперативни програми.
Имам афинитет към българския фолклор, съхраняването на традициите и запазването на българските корени. Народните танци са мое хоби.
В личните си и професионални отношения не се отклонявам от принципите си – почтеност, отговорност, коректност и честност. Когато се посветя на кауза, влагам в нея цялата си енергия и потенциал.
Ще работя упорито за по-добра жизнена среда в общината ни, за това да превърнем Плевен в чист и проспериращ съвременен европейски град, за да се гордеем, както със славното му историческо минало, така и с днешните постижения!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: