ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен посрещна новата учебна година- снимки

15.09.2023 13:32

Петнадесети септември – ден, който празнуват всички ученици, нетърпеливи да прекрачат училищния праг, да влизат в класните стаи и да се обучават по специалностите: Експлоатация и поддържане на хладилна и климатична техника в хранително-вкусовата промишленост; Топлотехника – топлинна, климатична, вентилационна и хладилна; Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки; Осигуряване на продуктова информация.

Огромно е вълнението на родителите, които на тази дата се връщат в едни от най-щастливите и най-безгрижни техни дни. С издигане на националния флаг и посрещане на училищното знаме под звуците на химна на Гимназията за 69-ти път ПГХВТ ‚Луи Пастьор“ – Плевен посрещна своите ученици. С топли приветствени думи Директорът инж. Лилия Петкова  направи обръщение към учители, ученици и родители.

Учениците от 12 клас пожелаха на новопостъпилите осмокласници да търсят нужните знания, да бъдат смели в мечтите си и да ги осъществяват

С песни, стихове, танци и много усмивки продължи тържеството, след което учениците бяха посрещнати по стара българска традиция с питка и мед, а класните ръководители ги въведоха в класните стаи.

Информация и снимки: ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: