Новата учебна година започна и за малките пациенти в ,Мама и Аз’

15.09.2023 13:25

Новата учебна година бе открита днес и в най-новата Клиника за майчино и детско здраве в страната ,Мама и Аз’. Децата, на които се налага да посрещнат този 15 септември в болница и нямат възможност да са заедно със съучениците си в клас, бяха изненадани тази сутрин с балони и подаръци – училищни пособия, поднесени с усмивки от техните лекари.

„В момента при нас се лекуват няколко деца, част от тях с ортопедични проблеми. Във високотехнологична среда и уютна атмосфера, нашите специалисти полагат всички необходими грижи, за да могат малките ни пациенти скоро да оздравеят и отново да се върнат при връстниците си в училище“, сподели д-р Велимир Симов, началник на клиниката по педиатрия. От свое име и от името на целия екип на ,Мама и Аз’ той пожела на децата да са здрави, любопитни към новите знания, но и да не забравят игрите.

Децата обещаха да оздравяват бързо, а някои от тях избраха да запечатат нестандартното начало на учебната 2023/2024 година в снимки с д-р Зорница Цветанова и д-р Игнат Граматиков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: