Георг Спартански ще се кандидатира за кмет на Община Плевен за трети мандат

06.09.2023 12:40

Георг Спартански ще се кандидатира за кмет на Община Плевен за трети мандат. Това съобщи днес градоначалникът пред представители на местни и национални медии на знаков за България празник – Деня на съединението и на знаково за Плевен място – уникалната Градска каскада.

„Неслучайно днес на тази дата, както преди 4 години, реших да отговоря на един въпрос, който в последните седмици и месеци ми се задава ежедневно. За да прекратя всякакви спекулации желая да направя това изявление публично, както съм го правил винаги. Неслучайно съм избрал 6 септември на същото място – мостчето над водната каскада, която е един от съвременните символи на Плевен, възстановен с усилията на нашия екип. Това мостче е символ и на Съединението, когато има мостове между хората, държавите, общините, между политиците и политическите партии. Мостът значи общ път в една посока. Това е мостът, който свързва миналото с настоящето на Плевен.“, заяви Георг Спартански.

Георг Спартански отново ще се кандидатира за кмет на Община Плевен като независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от гражданите на Община Плевен.

„Независимо от трудностите, мисля, че с екипа ми постигнахме добри резултати за Плевен. Благодаря на хилядите граждани на Плевен за разбирането и съдействието, за подкрепата, която срещам ежедневно и на улицата и в социалното пространство. Имаме своето задължение към тях.

Благодаря и на всички критици, защото само Бог е безгрешен. Конструктивната и добронамерена критика ни помага изключително в нашата работа – да се подобряваме и усещаме пулса на обществените очаквания..“, заяви Георг Спартански.

И още: Ще работим както и досега – със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: