Три бързи производства за управление на нерегистрирани кола, скутер и мотопед в плевенско

04.09.2023 9:55

Нерегистриран скутер е бил засечен от полицейски служители на Първо РУ-Плевен на 2 септември около 21:40 часа. 39-годишен се придвижвал със скутер  „Кааво“ и при проверка на булевард „Русе“ в Плевен е било установено, че превозното средство не е регистрирано по законен ред. Водачът е отказал проби за алкохол и наркотици с технически средства и не е дал кръвни проби за лабораторен анализ в ЦСМП – Плевен. Извършен е оглед от полицейски служители и е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Уведомена е прокуратурата в Плевен.

На 3 септември в РУ-Долни Дъбник е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано МПС. На същата дата около 10:25 часа в село Бъркач е установено, че 23-годишен управлява „Фалксваген“  без регистрационна табела. За престъпление по чл.345, ал.2, от НК е  уведомен прокурор от РП – Плевен. Продължава работа разследващ полицай.

За управление на нерегистриран мотопед е задържан 43-годишен. Мъжът се придвижвал на 3 септември около 19.40 часа по улиците на град Белене с мотопед, нерегистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 във връзка с ал. 1 от НК. По образуваното бързо производство работата продължава и е уведомена прокуратурата в Плевен.

Това информират от МВР Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: