Вижте програмата на Панаирни дни Кнежа 2023!

11.08.2023 15:08

За всички граждани и гости на града сме подготвили поредица от спортни и културни развлечения, които гарантират много забавление и силни емоции. Това информира кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.

Програмата на Панаирни дни Кнежа 2023 започва седмица по-рано с голямо футболно преживяване на стадион „Мизия“. На 19 и 20 август, специално за всички запалянковци, ще се проведе Футболен турнир на малки врати „Лятна купа“, организиран съвместно с Български футболни турнири.

Благотворителна изложба на детски рисунки и Панаир на детските изкуства Ви очаква на 22 август в парк „Ахтирка“.

Всички уверени в себе си шахматисти ще се борят да докажат своите умения и бърз ум на Турнира по рапид шах, който ще се състои на 25 август в централната градска част.

Ще продължим с Традиционния турнир по ловна стрелба „Христо Ангелиев“ от 25 до 27 август на Стрелбището в Кнежа и Турнир по конна езда на 26 август на Конна база гр. Кнежа.

Вечерта на 27 и 28 август балкански ритми ще завладеят парк „Ахтирка“. Големите звезди на поп-фолка ЕМИЛИЯ, ДЕСИТА, ЕСИЛ ДЮРАН И АНТОНИО ще се погрижат за Вашето добро настроение по време на празничните ни концерти, добавя още кметът На Община Кнежа.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: