В Плевен се проведе областна конференция на Съюза на пенсионерите – 2004

08.08.2023 14:49

Областният управител Виолета Иеремиева присъства днес на откриването на провеждащата се в Плевен Областна конференция на Съюза на пенсионерите – 2004.

В емоционалното си обръщение към участниците тя изрази своето уважение към хората с посребрени коси, носители на мъдрост и опит, и отправи призив към тях да загърбят личните пристрастия и да се обединят в името на бъдещето на своите деца и внуци. „Вие сте хората, от които се учим, които следваме, по пътя на които трябва да вървим! Вие сте полезни и значими за обществото!”, каза Иеремиева.

След музикални изпълнения на деца от НУ”Христо Ботев” – Плевен и на певческа група „Златна есен” – Червен бряг конференцията продължи по гласувания дневен ред, чиито акценти са: представяне на отчетен доклад за дейността на областната организация на Съюза на пенсионерите – 2004 и избор на ново ръководство.

В тази връзка областният управител отправи пожелание „делегатите да направят своя достоен избор на Областно ръководство и Областен съвет на Съюза, защото вашите членове очакват и в бъдеще добри социални контакти и интеграция, както и цялостно подобряване качеството на живот на пенсионерите в България!”.

Снимки и информация: Областна администрация – Плевен, пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: