Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ с лятно издание

19.07.2023 11:55

 „Заповядайте на беседите за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ и през юли, за да се подготвите за раждането и грижите за бебето заедно с нашите опитни медицински специалисти. Темата на лятната ни среща е „Кърменето – как да бъде лесно и успешно“.

Поканата за лятното издание на Училището за бъдещи родители е отправена от екипа на Клиниката за майчино и детско здраве в Плевен. Половин час преди началото на лекцията, в рамките на инициативата Дни на отворените врати, бъдещите майки и татковци ще имат възможността да се запознаят на място с модерната и уютна обстановка, както и да се срещнат със специалистите в Родилния комплекс в клиниката.

„Кърменето е успешно и лесно, ако имате предварителна подготовка и знаете какво да очаквате. На предстоящата среща ще говорим подробно за всичко това, ще обсъдим и как да бъдат избегнати някои от най-често срещаните трудности. Ще има време за въпроси и свободен разговор по темата“, споделя Малина Виткова – старша акушерка в Родилния комплекс.

Поредното издание на Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз’ ще се проведе на 28 юли /петък/, от 11,00 часа, а инициативата Дни на отворени врати започва половин час преди началото на лекцията /от 10,30 часа/. От болницата традиционно са подготвили подаръци за всички участници в срещата. Предварителното записване е на тел.: 064 678-400.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: