Как да изберем мъжки тениски за свежа лятна визия

19.07.2023 14:42

Спокойно можем да кажем, че в основата на мъжкия гардероб стоят следните артикули – семпла, но качествена тениска и добър чифт дънки. Ако знаете как да избирате правилните тениски, които ще ви придружават през това лято, ще можете да се насладите на стилни и удобни тоалети през целия сезон. Едно от най-важните правила, които трябва да имате предвид, когато обновявате колекцията си от тениски, е свързано със степента на влошаване на тези, с които вече разполагате в гардероба си.

Ако имате петна от деодорант или некачествена материя, време е да се отървете от тях и да инвестирате в нови мъжки тениски за лятото.

Как да изберем най-добрите мъжки тениски

Има различни тениски с отлични модни дизайни, които достатъчно добре се адаптират към всякакви форми на тялото, и които можем успешно да добавим към цялостната си визия. Както добре знаете, има тениски с кръгла яка, котва или поло яка, семпли модели, цветни или с графичен принт. Несъмнено обаче най-универсалната тениска е обикновената бяла такава с обло деколте, която можете да носите както самостоятелно, така и под риза за елегантен ежедневен тоалет. Поради това следва да се уверите, че имате поне една такава тениска в гардероба си.

Тениската с графичен принт е модерна опция, която можете да използвате в по-релаксиращи визии. Можете да откриете интересни модели сред тези на бранда Converse във Fashion Days.

Търсете модели, които най-добре представят вашата същност

Когато избирате тениски, най-основното правило е да изберете стил, който ви подхожда. Не купувайте тениска само защото е модерна, например. Очевидно няма как да сбъркате с класическия модел, особено ако е изработен от качествен памук и разполага с безупречен дизайн. Освен това, направете измерване, което пасва идеално на тялото ви – тениската трябва да е не твърде стегната, но и не твърде широка.

Ако се ръководите от пропорции, ето няколко трика, които могат да ви помогнат. Например, тениска с обло деколте предлага повече обем в областта на раменете и е по-подходяща за слаби мъже, отколкото тези с V-образно деколте.

Също така, ако имате тяло, добре тренирано във фитнеса, обърнете внимание на ръкавите. По-тесни ръкави ще извадят на показ бицепсите ви.

Качество, не количество

Ако не искате цял гардероб, пълен с нискокачествени тениски, винаги избирайте плътни памучни модели с малък процент еластан, които спокойно следват линията на тялото.

Качеството на памука е от съществено значение не само за страхотния външен вид на тениската, но и за нейния живот. Не купувайте евтини тениски, само защото смятате, че през следващия сезон така или иначе ще си купите нови. Не забравяйте, че детайлите винаги правят разликата, дори и когато говорим за най-обикновена тениска. Освен това не забравяйте, че именно тениските са основна част от вашия гардероб!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: