В читалището в село Асеновци откриха „Забавно лято – 2023“ – снимки

12.07.2023 14:56

На 3 юли 2023 година в НЧ „ Съзнание 1894“ село Асеновци се откри „Забавно лято – 2023“. Това са летни занимания с деца от 6 до 14 години, които ще продължат до 15 август. Всяка седмица в дните понеделник, сряда и петък се работи с децата по различни направления.

„ Да играем на театър“ , „ Разкажи ми приказка“, „ Народни песни и танци“, „ Спортни занимания“, „ Творческа дейност“ и разбира се „ Да се научим правилно да пишем и четем“ са част от летните занимания. Всеки път служителите на читалището Петранка Стефанова и Маргарита Газдова се стараят да забавляват и научат децата на нещо ново и различно, което се посреща с голямо удоволствие от тяхна страна. И въпреки големите горещини нашите палавници посещават редовно читалището, за което благодарим на тях и техните родители.

„ Да видиш детските усмивки, да почувстваш детските прегръдки и да чуеш, че те обичат от детските устни- това е най- голямата награда за нас!“ Това информира Петранка Стефанова – секретар на НЧ „Съзнание 1894“, село Асеновци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: