Кметът на Община Левски се срещна с представителите на японското посолство

05.07.2023 12:19

Кметът на Община Левски Любка Александрова се срещна вчера, 4 юли, с представителите на  апонското посолство, които бяха почетни гости на официалното откриване на Международната изложба „Нови хоризонти”.

Проведохме работна среща с представителите на японското посолство – г-н Такаюки Шинозава, съветник и зам. ръководител на посолството на Япония в България и културното аташе г-н Кенто Мураки. Разказах им за общината и постиженията на хората в Левски и договорихме да надградим културното сътрудничество, като организираме срещи между японски и български бизнес, зает със земеделие и хранително-вкусова промишленост.” Това информира на фейсбук страницата си Любка Александрова.

След срещата си с кмета на община Левски г-н Такаюки Шинозава сподели, че е възхитен и изключително щастлив от посещението си в град Левски, „този малък и спокоен град с усмихнати хора“…

Обменът с община Левски е много важен за нас и затова ще разгледаме подробности и ще споделим идеите с посланика. Възнамеряваме да разрастваме взаимоотношенията и разбирателството между нашите две държави и между гражданите. Това коментира още каза г-н Такаюки Шинозава.

Информация и снимки: Община Левски, пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: