Много щастие и радост на празника 1 юни в ЦСОП „П. Р. Славейков“ – Плевен – снимки

01.06.2023 19:06

Книгоиздателят инж. Атанас Върбанов дари на всички малчугани детски шарени книжки

Невероятен весел детски празник се получи днес, 1 юни, в Центъра за специална образователна подкрепа „П. Р. Славейков“ – Плевен. С много музика, танци, игри и рисуване дечицата се забавляваха през целия ден. Нито един ученик не остана да скучае, а емоциите стигнаха до висоти.

Очарователната кака Ради от ГПЧЕ „ Д. Димов“ – Плевен, с нейни приятелки създадоха изключително голяма радост на нашите щастливи „слънчица“ с атрактивното занимание под надслов „В страната на летящите балони“. Децата рисуваха върху балони  своите послания, ръчички, усмихнати личица и сърца и ги пуснаха да летят в небето, изпълнени с техните надежди, мечти и всички споделени мигове от изминалата учебна година.  Това беше красив поздрав към завършващите ученици от първи, втори и трети клас.

При децата от ЦСОП „П. Р. Славейков“,  отново гостуваха футболисти от ОФК „Спартак Плевен, заедно с техния  треньор Момчил Челестинов. В първата част на заниманието отборът на ЦСОП „П. Р. Славейков“, водени от г-н Владимир Иванов и този на ОФК „Спартак Плевен“ премериха сили в любимата игра „Боче“. Резултатът беше победа за учениците от центъра с 4 на 2 точки. Във втората част на заниманието се проведе футболна среща в смесени отбори, която е част от кампанията „ДА ИГРАЕМ ЗАЕДНО!“. След срещата всички се почувстваха победители в този хубав ден, защото се забавляваха и играха заедно! Футболистите подариха на учениците футболни топки. Всички празнични събития донесоха много положителни емоции  и  радост както на малките, така и на големите деца.

Празникът не пропусна и приятелят на Центъра – книгоиздателят инж. Атанас Върбанов. Той за пореден път отвори голямото си сърце и се забавлява наравно с дечицата, показвайки най-топли приятелски чувства.  Г-н Върбанов зарадва всички малки ученици като им дари детски шарени книжки.

По време на най-слънчевия детски празник гостоприемният директор на Центъра г-н Милен Наков беше доволен, че децата са щастливи. Той пожела весело лято на завършващите ученици. И ги увери, че наесен с нови сили ще продължат образователните занимания.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: