Ден на детето празнуваха в село Асеновци – снимки

01.06.2023 13:44

1 юни е един от любимите ни празници именно, защото това е денят, в който празнуваме безгрижието и свободата и поне за малко се пренасяме във вълшебния детски свят. Международният ден на детето по традиция е изпълнен с много забавление, усмивки, шарени балони и лакомства. А като задължителен детайл от празника е времето прекарано с любимите деца във веселие и смях.  Днес г- жа Ваня Толева- председател на НЧ „ Съзнание 1894“ село Асеновци, Петранка Стефанова- секретар и Маргарита Газдова – работник библиотека посетиха ДГ „ Слънце“ село Асеновци и бяха част от празника на децата. Заедно с персонала на детската градина се включиха в забавните игри и състезания. Навсякъде се чуваше детски смях и викове, бурни ръкопляскания. Освен проведените състезания малчуганите рисуваха и на асфалт, земята грейна от слънца, сърчица и надписи.

И като на всеки празник имаше и много подаръци. Г- жа Толева подари на децата обръчи, кофички и фигурки за пясък и лакомства. А Петранка Стефанова от името на читалището подари на всички деца по една книжка с приказки, цветни тебешири, свирки и балони. Децата бяха много щастливи и с нетърпение очакват новите ни срещи с тях. Благодарим на госпожите Елка Иванова и Денка Станева за перфектната организация. Това беше един прекрасен празник, на който всички се забавлявахме и ние се превърнахме макар и за кратко в деца!

Честит празник на всички малчугани от село Асеновци, с най- искрени пожелания да бъдат най- вече здрави и много щастливи! Да запазим детската невинност и игривост, радост и свобода!

Информация и снимки: Петранка Стефанова- секретар на НЧ „Съзнание 1894“ с. Асеновци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: