Младежко сдружение „Надежда“ кани на благотворителен концерт

13.06.2023 13:30

Новосъздаденото младежко сдружение „Надежда“, с председател Тони Доров и управителен съвет- Кристиян Георгиев, Борислав Щерев, Иван Йовов, Илиян Данов канят плевенчани на благотворителен музикален концерт, който ще се проведе на 23 юни от 19:30 часа в Читалище „Съгласие“. „Нашата цел е да помогнем на децата без родители и с голямо удоволствие споделяме, че благодарение на щедрите дарители, които предпочитат да запазят добротата за себе си, вече сме осигурили поръчка за 14 нови легла за децата от центъра за временно настаняване от семеен тип на ул. Бяло Море. Това ще гарантира спокоен сън и комфорт на малките сърца, които имат нужда от нашата подкрепа.“, съобщават от сдружението.

И още: На концерта ще имаме удоволствието да посрещнем изключителната Кичка Бодурова. Искаме да прекараме приятна и зареждаща вечер в обществото на хора, които искат да помогнат на децата, които се нуждаят от нашата подкрепа.

Цената на билета е 20 лева, като имате възможност да закупите билети в билетната каса на Читалище „Съгласие“ до 23-ти юни. Всеки един от вас ще стане част от благородната кауза за подкрепа на тези деца в трудния им житейски път.

Благодарим Ви предварително за отделеното време и се надяваме да се присъедините към нас.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: