Сираци дариха пари за онкоболния Николай Диковски

27.05.2023 11:19

Наградиха журналисти и медии в столицата, а Националното сдружение на сираците в България се включи активно в благотворителната кауза в подкрепа на Николай Диковски, който има нужда от средства за операция в Турция. Организаторът на събитието Патриция Кирилова няколко пъти изказа огромната си признателност и благодарност към Председателя на НССБ Слави Михайлов, децата, екипа и директорката Ивет Симеонова на КСУДС град Роман, както и на трите Центъра за настаняване от семеен тип в град Лом, които се включиха и дариха средства. Патриция Кирилова изказа сърдечно и огромна благодарност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева, която е от първите хора дарили средства на Ники. Организаторката не пропусна да благодари и на столичната топдизайнерка и собственик на модна къща „Киара Фешън“ Гергана Апостолова подкрепила инициативата със средства. На организираното събитие се проведе и благотворителен търг, на който бяха разпродадени всички картини и предмети в подкрепа на Ники, като гостите имаха възможност да дарят средства и в поставената благотворителна урна.

Огромни благодарности изказа Слави Михайлов към Гергана Апостолова, народния представител проф. Андрей Чорбанов и столичния адвокат Христо Расташки, които закупиха голяма част от предметите на търга. Особенно щастливи сме, че наградата за най – любим журналист бе връчена на Василена Гръбчева от Нова Телевизия, сподели в изказването си пред гостите Слави Михайлов. Той припомни казус, за който красивата журналистка е помогнала с репортажа си преди години за децата от закрития вече дом в Пордимското село Тотлебен и призна, че наградата е навременна и напълно заслужена. С призив се обърна към всички журналисти и медии Слави Михайлов да отделят повече внимание на добрите новини и не пропусна да ги поздрави за отличията.

Над 35 журналисти и медии от цялата страна бяха наградени на 12- то издание, организирано от ВИП КОМУНИКЕЙШЪН. Събитието съвпадна и със 17- ят рожден ден на агенцията, които почерпиха гостите с вкусна торта. Обръщаме се към всички добри хора да се включат според възможностите си и да помогнат със средства за Ники чрез дарителската сметка, както следва:

ДСК Банка, София клон Иван Вазов Дарителска сметка: BIC: STSABGSF IBAN: BG80STSA93000029866987 Николай Диковски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: