Тази вечер кметът на община Гулянци Лъчезар Яков ще открие Панаирните дни

26.05.2023 15:00
Тази вечер кметът на община Гулянци Лъчезар Яков ще открие Панаирни дни – Гулянци 2023 и ще даде начало на богатата развлекателна програма. Очакваме ви в 19:00 часа на площад „Свобода“ с концерт на читалището и дует „ШИК“. Това информират от Пресцентър на Общината.
Утрешният ден ще е посветен на народното творчество със традиционния събор от 10:30 часа и подобаващ финал от 20:00 часа с концерт-спектакъл на Божидар Златков, ансамбъл „Мургаш“ и Огнено шоу, които ще завият атрактивно огнено хоро на площада. На Спортния комплекс от сутринта ще има забавления за малки и големи и футболни срещи.
Неделният ден по традиция е за най-малките. От 10:30 часа на площада ще пеят и танцуват децата от детските градини, а след това специалните ни гости, аниматорите от „Семейството на Ежко Бежко“ ще забавляват и участници, и публика с игри, танци и рисунка на лице.
Панаирните дни ще завършат с безплатни кинопрожекции – от 12:30 часа за деца, от 19:00 часа – игрален филм.
И в трите дни жителите и гостите на Гулянци могат да разгледат изложбата от картини на местния автор Валери Трифонов, подредена в залата на втория етаж в читалището.
Заповядайте, да се забавляваме заедно в тези пъстри майски дни и да уважим таланта, усърдието и вдъхновението на децата и учениците, на колективите, изпълнителите, отборите и клубовете, участници в инициативите, канят от Община Гулянци.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: