Здравеняците от БФСС „СТРОНГ-МЕН“ с благотворителна инициатива за Никол

22.05.2023 16:17
С любезната покана и съдействие на Община Плевен, Българска Федерация по Силови Спортове – “СТРОНГ МЕН” има честта да се включи в благотворително събитие, което ще се проведе тази събота – 27-ми май, място: паркинга на ресторант „Двете сърнета“ от 14 ч.
Освен класическите “стронгмен” дисциплини – Теглене на 10 тонен трактор, „фермерска разходка“ с 280 кг., носене на 330 килограмова „стронгмен“ кобилица, „колелата на Аполон“ и морска щафета с пясъчни чували, от БФСС са подготвили специално за най-малките фенове на спорта детски стронг-мен турнир, на който младите участници ще могат да си спечелят фенски награди, а за най-добрия ще има и медал.
Редом с емоциите от силовото шоу, гостите на събитието и феновете на „стронг мен“ спорта ще имат възможността да се включат в една добра кауза –благотворителен търг с официалните състезателни тишърти на БФСС „СТРОНГ-МЕН“ с автографи от атлетите.
Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на Никол Цановска, която е само на 8 години от гр. Плевен. Детето има нужда от спешно лечение в чужбина – ДА СПАСИМ ЗАЕДНО ЕДИН ДЕТСКИ ЖИВОТ!
Заповядайте тази събота, нека заедно помогнем на едно осем годишно момиче да продължи своя живот!
Сила, Доблест, Мъжество!
Банкова сметка за дарения:
UNICREDIT BULBANK
IBAN: BG08UNCR70001525168659
BIG: UNCRBGSF
Никол Станиславова Цановска
#тагове:

НАЙ-НОВИ: