СУ „Крум Попов” в град Левски изпрати тържествено ВИПУСК 2023 – снимки

16.05.2023 11:36

Последният звънец за момичетата и момчетата от 12-ти „а” и 12-ти „б”  клас на СУ „Крум Попов” в град Левски, с класни ръководители Леонетка Данаилова и Магдалена Петрова удари на 15 май на изключително вълнуващ празник в двора на училището.

 В юбилейната 100 годишнина, ВИПУСК 2023 – абитуриенти, заедно със своите  класни ръководители, беляза този исторически за училището ден с  дълбока признателност към всички допринесли за образованието и възпитанието на младите хора през годините. Учителите, писали историята на СУ „Крум Попов”, всеотдайно, с висок професионализъм и воля за успех и развитие.

Гости на тържеството бяха кметът на общината Любка Александрова, зам. кметът инж. Кольо Домеников, председателят на общинския съвет Тома Терзиев, гл. експерт „Образование ,култура и спорт”- Петя Чолакова, Валентина Дженева, Александър Филипов, учители, положили здрава основа в образованието и възпитанието на младите хора, както и педагози, допринесли през годините за достойното място на училището, успехите и обичта на учениците.

Огромната благодарност на Випуск 2023 към класните ръководители и всички учители, бурно аплодирана от родители гости, топлината, вълнението и обичта в пожеланията и посланията на класните ръководители Леонетка Данаилова и Магдалена Петрова, паметните подаръци и прегръдки  наситиха празника с радост и тъга, сълзи и усмивки.

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави класните ръководители и абитуриентите за изключително емоционалния празник с благодарност за неповторимото преживяване докоснало всички. Тя изрази радостта си, че с успехите и постиженията на учениците и училището се чувстваме горди, че абитуриентите са научили и най-ценното – да бъдат благодарни, да чувстват и изпитват обич. Да са здрави  и светъл да е пътят им занапред пожела, да радват родителите си и сбъдват мечтите си.

Любка Александрова: „Мечтайте от сърце! Мечтайте искрено, без ограничения! Не отлагайте нищо добро и светло, което таите в сърцата и умовете си! Не отлагайте живота! Живейте с хъс, но винаги с любовта, на която се научихте тук, в родното, в милото СУ „Крум Попов”. Родното училище ви дава корените и крилата, затова се връщайте в него. Вие ще останете 100-годишния випуск на СУ „Крум Попов”! Попътен вятър и на Многая лета на СУ „Крум Попов”!

Поздравителен адрес отправи към абитуриентите и директорът на училището Наталия Чингова с гордост за успешното завършване на средното образование и пожелание да са здрави, целеустремени и постигнат успех в живота.

Изпращането на Випуск 2023 в най-голямото училище в община Левски, училището с хиляди възпитаници през изминалите 100 години ще остане незабравим спомен за всички.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

 

НАЙ-НОВИ: