Абитуриентите от ПГХВТ „Луи Пастьор“ поеха по пътя на зрелостта – снимки

16.05.2023 17:37

Днес бе особено специален и вълнуващ ден за абитуриентите от ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен.

„Денят ни посреща с последния звън на звънеца! С вятър в косите, с песен в душите! Облечени в празнична премяна за този ден, неповторим! Изпращаме красивите години, изминали в безгрижие, и радост, и тъга… Разделяме се с теб училище, оставило в душите ни… следа.“

С тези думи абитуриентите на ПГХВТ „Луи Пастьор“ – град Плевен се сбогуваха с училището и поеха по пътя на зрелостта. За последен път дванадесетокласниците прекрачиха училищния праг и чуха училищния звънец. Водени от класните си ръководители, които отправиха към тях мили думи, аплодирани от ученици, родители и гости, завършващите се отправиха към двора на гимназията за тържествено изпращане. Те бяха приветствани от Директора на Гимназията, г-жа Лилия Петкова, която им пожела здраве, жизнелюбие, творчески успехи и „присъщо на младостта ви дръзновение“.

Тържеството беше изпълнено с много настроение, а емоциите завладяха всички присъстващи. Учениците и екипът на Гимназията вложиха много усилия при организиране на изпращането на абитуриентите.

Поздрав към абитуриентите отправиха учениците от по-малките класове с програма от народни танци, песни и забавни номинации към всеки един абитуриент. Всеки зрелостник поема по своя път, за да следва мечтите си. Затова им пожелаваме да бъдат здрави, целеустремени и добри хора, които вярват в себе си.

На добър час, скъпи абитуриенти!

ПГХВТ „Луи Пастьор“ – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: