Във ВВВУ „Георги Бенковски“ връчиха награди по повод Празника на Българската армия – снимки

10.05.2023 15:28
По повод деня на храбростта и Празник на Българската армия във ВВВУ „Георги Бенковски“ бяха връчени награди за постижения в учебната, научната, спортната и обществена дейност на преподаватели, курсанти и служители.
Заместник- началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ полковник Андриян Колев връчи отличията от името на министъра на отбраната, началника на централното Военно окръжие , началника на ВВВУ „Георги Бенковски“ и председателя на ВСК „СпортМО“.
Министърът на отбраната г-н Георги Стоянов награждава с почетния плакет на МО старши лейтенант асистент инж. Милен Симеонов – катедра „ Електроника, навигация и комуникация в авиацията „ и с грамота курсант сержант Радина Бодурова, специализация „Ръководител на въздушното движение“.
Началникът на Централно Военно окръжие полковник Павлин Велков удостоява с плакет на Централното Военно окръжие курсант сержант Борислав Иванов, специализация „Летец-пилот“ като лице на Българската армия за 2023 г.
Началникът на ВВВУ „Георги Бенковски“ бригаден генерал Юлиян Радойски награждава с грамота :
– Полковник доцент д-р инж. Любомир Митов – началник на катедра „Техническа експлоатация на летателните апарати“;
– Капитан Павлин Тонов – командир на взвод първи курс-преподавател в курсантски батальон;
– Старшина Мирослав Лазаров- началник на отделение „Системи за командване и управление, той и главен инструктор в Професионалния сержантски колеж;
– Цивилен служител Анатолий Пеков- старши експерт в служба „Комуникационни и информационни системи“ и
– Цивилен служител Жулияна Атанасова – главен юрисконсулт на училището.
С освобождаване от задължения по учебен план за три дни са наградени курсант младши сержант Венцислав Мирославов, специализация „Летищно осигуряване“ и курсант Борис Вълков, специализация „Навигационни, комуникационни и информационни системи“.
Председателят на ВСК „СпортМО“ генерал-лейтенант Димитър Илиев награждава с грамота курсант младши сержант Ванина Крумова, специализация „Ръководител на въздушното движение“.
Честито на наградените ! Здраве и нови предизвикателства!
Информация: ВВВУ „Георги Бенковски“
фото: мл. сержант Елена Иванова
#тагове:

НАЙ-НОВИ: