ВГ „Ботевци пеят“ при ИНУ „Христо Ботев“ с първо място на Национален конкурс

05.05.2023 13:47

Изключително признание, първо място за Вокална група „Ботевци пеят“ при ИНУ „Христо Ботев“ – Плевен и специална награда за висок професионализъм на Валентина Николова – ръководител на вокалната група.

На ХХ-то издание на Националния конкурс за млади изпълнители на забавна песен в гр. Пловдив участваха 610 деца от 24 области на страната, разделени в различни категории. Събитието е част от Националния календар за изяви по интереси на МОН. Младите таланти бяха оценявани от компетентно жури начело с доц. д-р Жан Пехливанов – преподавател в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“, Пламен Геров – преподавател в АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ и ПУ „Паисий Хилендарски“, Мирослава Кацарова – джаз певица и организатор на „Пловдив джаз фест“, певицата Весела Бонева и хореографът и директор на Мюзикхолен театър“ – Николай Серафимов.

Малките таланти от ИНУ „Христо Ботев“ – Плевен се представиха отлично и заслужено заеха първото място на престижния конкурс.

Цветелин Горанов – директор на училището благодари на учениците от вокалната група за многобройните изяви, участия и награди в различни мероприятия и конкурси.

Това информират от учебното заведение.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: