Топлофикация Плевен продължава въведените програми за своите клиенти

28.04.2023 14:40

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„Топлофикация-Плевен“ АД уведомява клиентите на дружеството, че от 01.05.2023 г. продължава въведената програма „Изряден клиент“ на битово горещо водоснабдяване, при следните условия:

Отстъпка „Изрядният клиент”  се ползва от пределна цена за битово гореща вода в размер до 13,40 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик битово гореща вода по индивидуалните водомери.

Пример:

При цена за съответния месец за един кубик битова гореща вода в размер повече от 13,40 лева с ДДС, „Изрядният клиент”  заплаща за всеки потребен и отчетен кубик, по индивидуалните водомери, цена в размер до 13,40 лева с ДДС.

При цена за съответния месец за един кубик битово гореща вода в размер по малко от 13,40 лева с ДДС, Клиентите  заплащат реалната цена определена от фирмата за дялово разпределение за сградата.

В програмата участват ежемесечно всички клиенти, използващи топлинна енергия за битови нужди, които са изпълнили едновременно следните условия:

  1. Нямат повече от две неплатени фактури и съдебни или присъдени задължения към „Топлофикация- Плевен” АД  към последния ден на месеца, за който се издава фактурата.
  2. Всички уреди в имота им са с преминала метрологична проверка и са изпълнили в срок предписанията на „Топлофикация -Плевен” АД и ФДР за метрологична проверка и подмяна на уредите за дялово разпределение.
  3. Осигуряват ежемесечен отчет на уредите за дялово разпределение (водомери)  от ФДР и „Топлофикация- Плевен” АД.
  4. Актуализирана или потвърдена клиентска информация по партидите.

Отстъпка „Лоялен клиент“ се ползва от всички коректни клиенти, заплащащи в срок текущите си задължения. При  тази програма, полагащата се отстъпка се запазва в размер на 3% от сумата без ДДС. Тя се получава веднага при заплащане на каса на „Топлофикация-Плевен“ АД. При плащане по електронен път, отстъпката ще Ви бъде начислена и ще стои като надвнесена сума по Вашата партида. Същата ще Ви бъде приспадната от следващо задължение.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: