Първото по рода си кариерно събитие “Професионално развитие в Медицината – 2023” е утре в Медицинския университет

26.04.2023 15:40

На 27 април 2023 год., четвъртък, в Медицински университет – Плевен ще се проведе първото по рода си кариерно събитие “Професионално развитие в Медицината – 2023”, организирано от Центъра за Кариерно развитие на МУ-Плевен и CVhype.

В рамките на “Професионално развитие в Медицината – 2023” ще бъдат направени презентации на лечебни заведения, здравни институции и фармацевтични фирми. Студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях здравни институции, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.

С какви работодатели ще се срещнете

„Професионално развитие в Медицината – 2023“ ще събере на едно място здравни институции, предлагащи стажантски и работни позиции в различни сектори на медицината. Компании от сферата на здравеопазването, биотехнология, фармация социални дейности, психология и медицина ще се включат на събитието.

По време на събитието ще получите кариерни съвети, консултации, как да подготвите CV-то си, как да се представите най-добре по време на интервю и още много, в специално отделен за целта кът. Нашите специалисти по кариерно консултиране и подбор на персонала ще ви очакват.

Реални възможности за кариерно развитие сред водещите работодатели в областта на медицината

Реални възможности за кариерно развитие сред водещите работодатели в областта на медицината

Защо да се включиш в „Професионално развитие в Медицината“?

Като зает лекар и медицински специалист, намирането на свободно време за интервюта е трудно. Ето защо ние се опитваме да улесним процеса, като ви предоставяме възможност за провеждане на няколко интервюта в един и същи ден.

Всеки един студент ще има възможност за кариерна консултация със специалисти, които ще му дадат безценни съвети при търсене на работа в България. Студентите ще могат да се включат в конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации, които са част от активностите на форума.

Идеята на проекта е да се създадат реални предпоставки за ускоряване на връзката между потребителите на здравни кадри, университета и професионалното развитие на студентската общност на МУ.

Достъпът за всички желаещи да се включат е свободен.

Организатори на събитието са Център за кариерно развитие на МУ-Плевен и CVhype, с подкрепата на Студентски съвет МУ. Форумът е под патронажа на Ректора на МУ – проф. д-р Добромир Димитров. Откриването и презентациите ще се проведат в зала „Амброаз Паре“, ТЕЛЕЦ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: