Поредна успешна инициатива на председателя на НССБ

26.04.2023 14:06
Над 200 поздравления получи за рождения си ден на 25 април председателя на Националното сдружение на сираците в България. Хора от страната и чужбина поздравиха рожденика и засвидетелстваха своето уважение към добрите инициативи, които е реализирал през годините.
Тази година рожденият ден отново беше посветен за благородна кауза, като вместо подаръци Слави Михайлов реши да събере средства за щори на реновираните зали за народни танци и хореография на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим, както и да помогне на майка със сърдечно заболяване, която отглежда сама детето си, тъй като е с починал баща.
Инициативата отново е с успех, като плевенската фирма „Милкана“ отново застават зад благотворителна кауза и са решили да поемат поставянето на щорите за двете зали. Близо 1000 лева е сумата, с която идните дни Слави ще изненада и зарадва майката. За първи път на личен празник за миг не се почувствах сам и видях, колко много хора ме уважават и обичат. Това сподели Слави Михайлов и благодари на всички добри хора за пожеланията и честитките, които са му изпратили.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: