Над 100 участници се включиха в инициативата „С грижа за земята“ в град Левски

24.04.2023 13:28

На 21 април екипите и потребители на социалните услуги в град Левски, доброволци, деца и ученици, представители на спортни клубове, педагози и директори на образователни институции, служители на общината и  общински съветници,  граждани са почиствали градския парк. Това научаваме от СОНИК СТАРТ-  град Левски.

Участниците в Националната инициатива „С ГРИЖА ЗА ЗЕМЯТА“ на СОНИК СТАРТ в град Левски са почистили зелените и пешеходни зони в парка, засадили са цветя и са поставили къщичка за птици с послание за опазване на природата. Природозащитниците са засадили и дръвчета в централната част на града.

Да се насърчи подобряването на околната среда е целта на инициативата „С ГРИЖА ЗА ЗЕМЯТА“ в град Левски с над 100 участници от различни възрасти, които заедно са се погрижили да направят парковата зона  по уютна, цветна и чиста.

На 17 април СОНИК СТАРТ даде старт на Седмица на Земята в над 15 града, част от инициативите, разнообразните кампании и събития, с които организацията отбелязва 15 години грижа за добрия старт.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: