Кметът на Община Червен бряг с поздравителен адрес до Карлос Насар и ръководството на СКВТ „СТАРТ“

21.04.2023 12:52
ДО
РЪКОВОДСТВОТО НА СКВТ „СТАРТ“ – ЧЕРВЕН БРЯГ
ДО
КАРЛОС ХАСАН НАСАР
П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н А Д Р Е С
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ХРИСТОВ,
СКЪПИ КАРЛОС,
С огромна радост, вълнение и искрена признателност се обръщам към Вас и Ви поздравявам по повод поредната завоювана титла – европейски шампион по вдигане на тежести в категория до 89 кг на Европейското първенство 2023 в Ереван с поставени нови световни рекорди.
Тези постижения се прибавят в колекцията Ви от отличия и са доказателство за върхова форма и способност за справяне с нови и нови предизвикателства.
Успехът този път има изключителна стойност поради факта, че последните месеци бяха белязани от съкрушителна загуба, отразила се неминуемо върху спортната подготовка и целия живот на състезателя и на спортния клуб. Затова победата е още по-ценна, тъй като наред с ежедневния упорит труд и постоянство проявихте устойчивост, забележително емоционално израстване и дълбока психическа сила, водещи до безапелационни резултати.
Честита европейска титла, Карлос!
Честит световен рекорд!
Отправям своята голяма благодарност и уважение към личния треньор и новото ръководство на СКВТ „Старт“, които достойно продължават делото на откривателя и създателя на спортни таланти Илиян Илиев – Щангата. Не на последно място се обръщам с признателност и поздравявам семейството на Карлос, без чиято подкрепа постиженията не биха били възможни и реални!
От свое име и от името на цялата червенобрежка общественост Ви желая здраве и енергия за нови призови класирания! Нека и занапред да имаме още поводи за радост и гордост по пътя към мечтата – Олимпиада 2024 в Париж!
С УВАЖЕНИЕ,
Д-Р ЦВЕТАН КОСТАДИНОВ
Кмет на община Червен бряг
#тагове:

НАЙ-НОВИ: