Продължава благотворителната кампания „Великден за всяко дете“ на НССБ

04.04.2023 13:26

Националното сдружение на сираците в България продължава благотворителната кампания „Великден за всяко дете“. Обръщаме се към всеки, който може да дари средства, за да зарадваме деца от социални центрове в навечерието на Възкресение Христово. До този момент са постъпили малко над 300 лева, които са крайно недостатъчни, за да постигнем целта си. Целта е да зарадваме деца с празнични торбички от Комплекс за социални услуги град Пордим и с. Згалево – 25 деца, КСУДС град Роман – 33 деца, децата от ЦНСТ с. Садовец , общ. Долни Дъбник – 10 деца, три Центъра за настаняване от семеен тип град Лом – 30 деца и 20 деца от семейства с нисък социален статус.

Надяваме се заедно да успеем отново да доставим радост на децата в навечерието на Великденските празници! Специално за децата от КСУДС град Роман искаме да организираме еднодневна екскурзия до Плевен, като им осигурим пътуването, обяд и празнична торбичка с лакомства.

Средства за инициативата може да дарите, както следва:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, основание: Дарение Великден за всяко дете.

Благодарим на всички, които отново застават до нас и ни подкрепят да даряваме радост и усмивки на повече деца!

 

С уважение,

СЛАВИ МИХАЙЛОВ, председател на УС на НССБ

тел.:0877/822685, email:[email protected]

Страница във Facebook: Национално сдружение на сираците в България

#тагове:

НАЙ-НОВИ: